3D impressie


Loft

 

De Loft is ons meest exclusieve appartement in de nok van onze boerderij en heeft een magnifiek uitzicht op het omringende landschap. Het zeer ruime appartement heeft een eigen, complete keuken en een eigen badkamer. De aanwezige keuken is voorzien van de benodigde apparatuur zoals een inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, oven-magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. 

Ook voor mindervaliden is dit appartement goed te bereiken door middel van onze lift. 

De Loft zelf beschikt over 4 slaapplaatsen. Door 5 separate slaapkamers en een badkamer bij te schakelen kunt u in de Loft ook met 15 personen verblijven. 

Wilt u een weekendje weg met het gezin of gezellig met de hele familie of vriendengroep? Dan is Gastopstal in Wyns een prima keus!

 

Sinds 2015 is ons meest exclusieve appartement 'de Loft' in gebruik. Gelegen op de zolderverdieping van de romp heeft het door de hoge ligging een geweldig uitzicht over de weidsheid van Friesland. De Loft zelf is geschikt gemaakt voor 4 slaapplaatsen, ideaal voor een heerlijke vakantie met het gezin.                                                                         Onze Loft is voor familie en vriendenweekenden uit te breiden naar 15 personen door aparte slaapkamers en extra badkamer bij te schakelen.De ruimte voor een gezamenlijk verblijf is hiervoor ruim genoeg!

De Loft is één grote open ruimte en kent naast een ruime zithoek meerdere leuke zitplekken met prachtig uitzicht en natuurlijk ook een geschikte grote eethoek. De aanwezige keuken is voorzien van de benodigde apparatuur : inductie kookplaat, koelkast, vaatwasser, en oven-magnetron. Koffiezetapparaat en waterkoker zijn ook aanwezig.  sinds de 5 separate slaapkamers en de extra badkamer op de eerste verdieping gereed zijn, is De Loft ook te gebruiken voor families en vriendengroepen als groepsaccommodatie (tot 15 slaapplaatsen) omda

Voorheen was deze zolderruimte onze expositieruimte, maar de ruimtelijke kwaliteit van dit vloeroppervlak (22 x 8 m) is zo groot, dat we er een zelfstandig appartement van hebben gemaakt. Kom zelf eens ontdekken wat die kwaliteit is!

Wifi is (uiteraard) gratis beschikbaar.

Kijk naar de beschikbaarheid van dit bijzondere appartement of bel (06-29315259) of mail (info@gastopstal.nl) ons.