3D impressie


Loft

Gastopstal is een groepsaccommodatie in Friesland. Onze boerderij is geschikt voor zowel kleinere als grote groepen en ook voor mindervaliden, dankzij de lift naar iedere verdieping. In onze boerderij bevinden zich meerdere, van elkaar gescheiden, appartementen. 'De Loft' is een appartement voor 4 (tot 15) personen. Het andere appartement 'de Heasouder' herbergt maximaal 10 personen. Beide appartementen zijn te combineren, zodat er een groep van 25 personen kan verblijven, of evt 29 personen als ook 'it Bûthús' (4p) op de begane grond wordt bijgeschakeld.. Met name 'de Loft' biedt een geweldig uitzicht op het omringende landschap. Het zeer ruimte appartement heeft een eigen, zeer complete, keuken en een eigen badkamer. Wilt u een weekendje weg met de familie of vriendengroep? Dan is Gastopstal in Wyns een prima keus!

Ook een combinatie met onze andere 2 accommodaties naast de boerderij is mogelijk, dan kunnen er 40 slaapplekken worden geboden.

Sinds 2015 is ons meest exclusieve appartement 'de Loft' in gebruik. Gelegen op de zolderverdieping van de romp heeft het door de hoge ligging een geweldig uitzicht over de weidsheid van Friesland. De Loft zelf is geschikt gemaakt voor 4 slaapplaatsen. Maar sinds de 5 separate slaapkamers en de extra badkamer op de eerste verdieping gereed zijn, is De Loft ook te gebruiken als groepsaccommodatie (tot 15 slaapplaatsen) omdat de ruimte voor gemeenschappelijk verblijf daar ruim genoeg voor is. Deze 5 separate kamers kunnen echter ook bij De Heasouder geschakeld worden. Bij onze beschikbaarheidskalender wil dit wel eens tot verwarring leiden als het om boekingen van meer dan 4 personen gaat. Neem in dat geval dus altijd even contact op.

De Loft is één grote open ruimte en kent naast een ruime zithoek meerdere leuke zitplekken met prachtig uitzicht en natuurlijk ook een geschikte grote eethoek. Wifi is beschikbaar. De aanwezige keuken is voorzien van de benodigde apparatuur als (inductie-) kookplaat, koelkast, vaatwasser, en oven-magnetron. (Filter-)Koffiezetapparaat en waterkoker zijn ook aanwezig. In de centrale kern (lichtgele gedeelte in de plattegrond) is behalve de trapopgang de lift en de toilet/ doucheruimte ondergebracht. Voorheen was deze zolderruimte onze expositieruimte, maar de ruimtelijke kwaliteit van dit vloeroppervlak (22 x 8 m) is zo groot, dat we er een zelfstandig appartement van hebben gemaakt. Kom zelf eens ontdekken wat die kwaliteit is! Kijk naar de beschikbaarheid van dit bijzondere appartement of bel (058 2562229) of mail (info@gastopstal.nl) ons.