Groepen

Gastopstal is ook zeer geschikt voor grotere groepen. Als u een bijzondere locatie zoekt voor een gezellig vrienden- of familieweekend, dan is Gastopstal een prima keus! Geniet bij ons van de rust, ruimte en privacy!
De accommodaties in onze karakteristieke kop-hals-romp boerderij zijn uitstekend te koppelen zodat er voor iedereen ruimte genoeg is. U kunt gezellig bij elkaar zitten, maar indien u zich liever even terugtrekt dan is dat ook mogelijk. Al onze accommodaties zijn ruim opgezet en smaakvol ingericht. U slaapt op comfortabele boxspring bedden.

We hebben een grote middenruimte met een tafeltennistafel, een dartbord en een voetbaltafel. Ook vind u hier een spelletjeskast en bibliotheek. Achter de boerderij ligt een grasveld waar een potje voet- of volleybal gespeeld kan worden.
Iedere accommodatie is voorzien van eigen keuken en badkamers. Heeft u geen zin om in de keuken te staan?
Geen probleem, wij bieden de mogelijkheid om het ontbijt en/of diner voor u te verzorgen

Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden.

Onze accommodatie is geschikt voor maximaal 40 personen.Er is een lift aanwezig en een aangepaste badkamer.
Onze mooie boerderij is een uitstekende uitvalsbasis om de rust en ruimte van het Friese land te verkennen. Er zijn vele mooie fietsroutes in onze omgeving, een kaart van Friesland krijgt u van ons. Even de hort op? Dat gaat prima in de nabij gelegen steden Leeuwarden en Dokkum.