Contactgegevens

B&B Gastopstal

Wyns 28
9091BD
Wyns

058 2562229 (Afke Boersma)

06 29315259 (Fenna van der Sluijs)
info@gastopstal.nl

Sinds 3 juni 2020 hebben we de website vernieuwd en is nu ook direct online boeken mogelijk gemaakt. We kunnen ons voorstellen dat u eerst nog vragen heeft voordat u wilt boeken. Bel of mail ons dan aub. We proberen dan uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en kunnen uw boeking natuurlijk ook handmatig vastleggen. 

Wilt meer informatie, of heeft u een vraag? Stel hem hieronder via het formulier.

  

      

   

  

Route

   

Routebeschrijving:

Wyns ligt in het noorden van Friesland, aan de Dokkumer Ee, zo'n 1,5 km ten zuiden van Bartlehiem en 5 kilometer ten noorden van Leeuwarden. Op het kaartje hierboven is de positie van Wijns 28 in helder rood aangegeven. Als u uw eigen adres invult, krijgt u de routekaart en reistijd te zien.

Voor navigatieapparatuur in auto's: 

Ons officiële adres is 'nummer 28', straten hebben we niet, alleen nummers. Als u gebruik maakt van navigatieapparatuur, dan is onze ervaring dat 'nummer 28' of 'Wyns 28' of 'Wijns 28' als bestemming niet altijd juist wordt aangegeven. Sommige bezoekers belanden dan naast de kerk of bij het café. Toets in dat geval de GPS coordinaten 53*15'20'' N/ 5*49'56'' O in, dan komt u tegenover onze boerderij uit. In het dorp weet overigens ook iedereen u verder te verwijzen...