3D impressie


De Heasouder

Gastopstal is een groepsaccommodatie in Friesland. Onze boerderij is geschikt voor zowel kleine als grotere groepenen ook voor mindervaliden dankzij de lift naar iedere verdieping. Er zijn meerdere, van elkaar gescheiden, appartementen. 'De Heasouder' is een appartement voor 10 personen en ons andere appartement 'de Loft' kan 15 personen herbergen. Beide appartementen samen met 'It Bûthús' zijn ook te combineren, zodat er in de boerderij een groep van 29 personen kan verblijven. De ruime Heasouder heeft een eigen complete keuken en twee eigen badkamers. Een weekendje weg met de familie of een vriendengroep? Gastopstal in Wyns is een prima keus!

Een combinatie met onze 2 andere accommodaties naast onze boerderij , nl. 'Stal' en 'Strowagen', is ook mogelijk, dan kunnen er in totaal 40 slaapplekken worden geboden. Neem daarvoor svp contact met ons op via mail of telefoon.

Onze Heasouder (Hooizolder) is geschikt met name (maar niet alleen) voor wat grotere groepen, 4 tot 10 personen. De indeling is zo ruimtelijk mogelijk gehouden met een verblijfsruimte op de eerste verdieping, grenzend aan een loggia (inpandig balkon). Op de begane grond zijn twee separate slaapkamers gemaakt. Slaapkamer 1 is voorzien van 1 tweepersoonsbed, de tweede van 1 tweepersoonsbed plus een stapelbed. De andere 4 slaapplekken zijn op de eerste en 2e verdieping op de verschillende tussenniveaus gesitueerd. Alle bedden zijn 1 p boxsprings. Wifi is overal aanwezig. Er is op de 1e verdieping een ruime open keuken, waarin alle noodzakelijk apparatuur (v.w, kk, inductie kookplaat, oven magnetron etc.) is verwerkt om er ook zelf maaltijden te kunnen bereiden. In de Heasouder zijn op de begane grond twee ruime badkamers gemaakt, elk met een wastafel, douche en wc. Een ervan is ook geschikt voor gebruik door minder validen. De plateaulift in het centrale gedeelte van de schuur maakt het gebruik van De Heasouder ook voor rolstoelgebruikers, of ouderen die wat slechter ter been zijn, goed mogelijk. De Heasouder is erg geschikt om een gezellig familie- of vrienden weekend te vieren. Bijschakelen van 5 extra tweepersoons slaapkamers (11 slaapplekken) is op de eerste verdieping mogelijk, eventeel aangevuld met appartementen Loft en Bûthús. U kunt dan ook evt. met een grotere groep (max 29 p) in de Heasouder en de Loft verblijven. In dat geval maakt u ook gebruik van de centrale middenruimte.

Achter en naast onze boerderij zijn meerdere buitenzitplekken gecreëerd, afhankelijk van wind en zon te gerbuiken. Ook beschikken we over een oplaadstation voor electrische auto's.